Einde ondersteuning Windows Vista door Microsoft.

Einde ondersteuning Windows Vista door Microsoft.

16179325_1181754325226509_4419549715461826958_o

In 2014 viel al het doek voor Window XP, en nu 11 jaar na de lancering is ook het einde van Windows Vista in zicht.
Microsoft heeft aangekondigd de ondersteuning voor Windows Vista stop te gaan zetten.
Dat betekend dat er geen updates meer zullen komen voor het besturingssysteem en ook programma’s die verbonden zijn aan Windows Vista zullen geen updates meer ontvangen.
Dit maakt uw systeem kwetsbaar voor mensen met kwade bedoelingen en brengt de veiligheid van uw PC of laptop en uw persoonlijke gegevens in gevaar.

Zonder bijvoorbeeld de veiligheidsupdates van Microsoft stelt u uw systeem bloot aan de gevaren van virussen, spyware en andere schadelijke software die wellicht met uw persoonlijke gegevens aan de haal kunnen gaan.
Als u bijvoorbeeld internetbankiert op een verouderd systeem zonder (veiligheids-)updates kan het maar zo zijn dat door beveiligingslekken in de software uw gegevens ineens niet meer privé zijn en kwaadwillenden beschikken over informatie die niet voor hun ogen bestemd is.

Om uw systeem up to date te houden en veilig te kunnen blijven werken, zowel offline als online, raden we aan om eens na te denken om uw systeem te upgraden.

Kom langs in één van onze winkels waar wij u graag van advies voorzien en eens te kijken wat er mogelijk is om uw huidige PC of laptop te upgraden naar een moderner en veiliger besturingssysteem of, als dit geen optie blijkt te zijn, eens na te denken over iets anders.

Kom informatie inwinnen in één van onze winkels en vraag onze gekwalificeerde medewerkers om advies, de mogelijkheden of een vrijblijvende offerte.